Skandal aşklarını dünyaya ilan ettiler… Şimdi sıra çocukları alıştırmakta!

Uzun yıllar boyunca ekrana en çok izlenen sabah programının sunucuları olarak çıkan Amy Robach ve T.J. Holmes’un gizli bir aşk yaşadığı 2022’nin sonlarına doğru ortaya çıkmıştı.

İkisi de görünüşte mutlu birer evlilik sürdüren ünlü sunucular, sürekli saklı gizli bir araya geliyorlar, aşklarını gözlerden uzakta yaşamaya çalışıyorlardı.

YASAK AŞKLARI ORTAYA ÇIKINDA İKİSİ DE KOVULDU

Ancak bu buluşmalar artık giderek artınca samimi şekilde paparazzilere yakalandılar ve her şeyi itiraf etmek zorunda kaldılar. En sonunda da ikisi birlikte çalıştıkları kanaldan kovuldu…

Amerikan basını artık Amy Robach ve T.J. Holmes’a “muhabbet kuşları” demeye başlamıştı. İlişkileri ortaya çıkınca bir süre ortadan görünmemeye çalışan çift son aylarda artık aşklarını saklanmadan dolu dizgin yaşıyor.

Şimdi ise geriye ilişkilerinin manşetlere taşınmasından bir yıldan fazla bir süre sonra, çocuklarının bu duruma alışması kaldı…

İKİSİ DE EVLİYKEN AŞK YAŞAMAYA BAŞLADILAR

49 yaşındaki Amy Robach, 201’dan beri Melrose Place dizisiyle oyunculuğa da adım atmış ünlü bir sporcu olan Andrew Shue ile evliydi. T.J. Holmes da tanınmış bir avukat olan karısı Marilee Fiebig’le 2010’dan beri evliydi.

İki ünlü sunucunun henüz evliyken aşk yaşamaya başlaması dillerden düşmüyor… İhanetleri açığa çıktıktan sonra saklanmaktan vazgeçen çift işlerinden kovulmuştu

ARTIK SAKLANMAYA GEREK KALMADI

İki ünlü sunucu da evliliklerinin ve eşleriyle olan ilişkilerinin çoktan bitmiş olduğunu ancak henüz boşanma aşamasına gelmediklerini iddia etmişti. Amy Robach, yaşanan skandalın ardından eşi Andrew Shue’dan ayrıldı.

Amy Robach ve T.J. Holmes, yarattıkları skandalın ardından ilişkilerini rahatça yaşamaya başladılar… Hatta sosyal medya hesaplarından da sık sık aşk pozları paylaşıyorlar

T.J. Holmes ise Marilee Fiebig’le ayrı yaşıyor ancak henüz boşanma davası ortada yok. Üstelik T.J. Holmes’un Amy Robach’dan önce çalıştığı kanalda başka kadınlarla da kaçamaklar yaşadığı iddia edildi.

İKİ ÜNLÜ SUNUCUNUN TOPLAMDA 5 ÇOCUĞU VAR

Amy Robach’ın eski kocası Tim McIntosh’tan 21 ve 17 yaşında iki kızı var. Eski eşler 13 yıllık evliliklerinin ardından 2009 yılında boşanmışlardı.

Amy Robach’ın artık kendi boyunu aşmış iki kızı var… Ünlü sunucu kızlarının yaşları büyük olduğu için onlara durumu daha kolay açıkladığını söylüyor

T.J. Holmes’un da eski eşi Amy Ferson’dan Brianna adında bir kızı ve Jaiden adında bir oğlu var. Ünlü sunucunun aldattığı eşi Marilee Fiebig’den de 11 yaşında Sabine adında bir kızı var.

Çok konuşulan yasak aşkın kahramanı ünlü sunucular artık ilişkileri konusunda açık şekilde konuşuyorlar. Birlikteliklerini mutlu şekilde sürdüren çift şimdilerde çocuklarını bu duruma alıştırmanın derdine düştüler.

Çocuklarının yaşları henüz küçük olan T.J. Holmes ise onlara durumu anlatmakta biraz daha zorlanıyor

İHANETİ HERKES ÖĞRENDİ, SIRA ÇOCUKLARI ALIŞTIRMAKTA…

“Her zaman çocuklarınız ve partneriniz arasında doğru dengeyi bulmaya ve herkesi bir araya getirmeye çalışıyorsunuz” diyen T.J. Holmes, çocuklarının yaşı henüz küçük olduğu için onlara durumu anlatmakta zorlanıyor.

Yine de Amy Robach’ın geçen hafta doğum günü olan en küçük kızıyla özel bir bağ kurduğunu da ekliyor. Amy Robach ise kızlarının yaşı büyük olduğu için bu geçiş döneminde daha rahat olduğunu anlatıyor.

Aslında iki ünlü sunucu yıllarca birlikte çalıştıkları için çocukları onları tanıyor. Ancak elbette bu beş çocuk için bir zamanlar annelerinin / babalarının iş arkadaşı olan kişilerin şimdi sevgili olmasını anlamlandırmak kolay olmamış…

ÇOCUKLARI OLUP BİTENİ ÖĞRENİNCE BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Hatta Amy Robach’ın kızları T.J. Holmes’un küçük kızına bakıcılık bile yapmışlar. Amy Robach “İkimizin toplamda 4 kızı var” diyor ve onları durumu kabullenmeye zorlamak yerine kendilerine yol göstermeleri için teşvik ediyor.

İşin en ilginç kısmı ise aldatılıp terk edilen eski eşlerin durumu… Birbirlerini eşlerinden dolayı tanıyan Andrew Shue ve Marilee Fiebig de artık sevgili oldular!

Ünlü sunucu yanlış bir şey yapmadıklarını ancak çocuklarının da durumu herkes gibi tabloid gazetelerinden ve magazin dergilerinden öğrendiğini söylüyor: “Bu yüzden şok oldular ve bence pek çok insanın bizim hakkımızda öğrendiklerinde hissettikleri gibi bir yumruk yediler”

ALDATILAN ESKİ EŞLER DE SEVGİLİ OLDU!

Çift ilişkileri açığa çıktığında her ikisinin de eşlerinden ayrılmış olduklarını iddia etse de aslında mutlu bir evlilikleri varmış gibi davranıyordu. Hatta T.J. Holmes’un karısıyla evliliğini kurtarmaya çalıştığı, ona sosyal medyadan övgüler düzdüğü de ortaya çıktı.

Shue ve Fiebig eşlerinin ihanetine uğradıktan sonra bu konuyu kendi arlarında paylaşıp dertleşirken yakınlaşıp onlar da aşk yaşamaya başladılar

İşin daha da ilginci aldatılıp terk edilen eşler bu sancılı süreçte birbirleriyle yakınlaştılar. Yaşadıkları ihaneti paylaşırken yakınlaşan Andrew Shue ve Marilee Fiebig’in de samimi görüntüleri ortaya çıktı ve son altı aydır sevgili oldukları öğrenildi!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir