Sergen Yalçın’dan olay sözler: Montella rakibim değil, aynı klasmanda değiliz

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu’nun 2’nci maçında Portekiz’e 3-0 yenildi. Teknik direktör Vincenzo Montella’ya bir eleştiri de Sergen Yalçın’dan geldi. Deneyimli teknik adam, Kafa Sports youtube kanalında müsabakayı değerlendirdi.

İşte Sergen Yalçın’ın yorumları:  

Oyuncu tercihleri bir felaket. İnanılır gibi değil. İki santrforun var ve 1 dakika bile oynatmadın. Bu mantıklı mı? İkinci oldun, son 16’da Fransa ile eşleştin ne olacak hocam? Samet-Abdülkerim ikilisi hiçbir şekilde yan yana oynamaz.

‘MONTELLA İLE BU JENERASYONU HEBA ETMEYİN’

Biz bir oyun oynamıyoruz aslında. Bu jenerasyon, çok iyi bir jenerasyon. Montella ile heba etmeyin, yazık olur bu çocuklara. Gürcistan maçında bayram havasının doğru olmadığını, Milli Takım’ın oyunsal anlamda çok ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledik. İkinci gol Samet’in hatası.

Rakibin baskı yapmadığı bir alanda kaleciye pas vermek nereden çıktı. Futbol bu, hatalar oyunu. 3-0 mağlubuz. Arda Güler’i 70’te oyuna neden sokuyorsun? Amaç ne? Çekya maçı var 3-4 gün sonra. Portekiz de rölanti oynadı. Yürüyerek 3-0 yendiler desek yanılır mıyız?

‘MONTELLA RAKİBİM DEĞİL’ 

 Montella benim rakibim değil. Aynı klasmanda değiliz. Çünkü hiçbir başarısı olmayan bir teknik direktör.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir