Dünyanın Konuştuğu Düğünde İkinci Perde: Büyük Düğün Öncesi Avrupa’ya Lüks Gemi Yolculuğu! Ünlüler yine Akın Edecek

Hindistan’ın en zengin dünyanın ise en zengin 9. ailesi Ambani ailesinin düğün hazırlıkları sürüyor. Ambani’nin 28 yaşındaki oğlu Anant ve 29 yaşındaki nişanlısı Radhika Merchant’ın büyük düğün öncesi ‘düğün eğlencesi’ tüm dünyada gündem olmuştu.

Üç günlük görkemli ön kutlamaya Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, Hillary Clinton ve Butan kraliyet ailesi gibi birçok ünlü isim katılmıştı. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ise konser vermişti.

AVRUPA TURU DÜZENLEYECEKLER

Düğün eğlencesine doymayan Ambani ailesi, şimdi de genç çift için Avrupa turu düzenlemeye hazırlanıyor.

Ambani ailesi, Avrupa’da lüks bir gemi turu düzenleyerek jet sosyetenin katılacağı özel bir etkinlik planlıyor. Turun teması “Hiçbir şey yapmanın güzelliği” olarak belirlendi ve bu özel etkinlik, Temmuz ayındaki düğün öncesinde gerçekleşecek.

Avrupa limanlarını ziyaret edecek olan lüks gemi turuna Ranbir Kapoor, Alia Bhatt, Salman Khan gibi ünlülerin yanı sıra iş insanları ve siyasetçiler de davet edilecek. Palermo’dan başlayacak olan tur, Roma ve Cannes gibi şehirleri de ziyaret edecek ve İtalya’nın Portofino sahilinde son bulacak.

Tur boyunca Hint, İtalyan ve Fransız mutfağından lezzetler sunulacak ve unutulmaz partiler düzenlenecek.

Mukesh Ambani’nin 116 milyar dolarlık servetiyle Hindistan’ın en zengin iş insanı ve dünyanın dokuzuncu en zengin kişisi olduğu düşünüldüğünde, oğlu ve gelini için harcadığı bu büyük servet sürpriz olmamalı.

2018’DEKİ DÜĞÜNE 100 MİLYON DOLAR HARCANDI

Öte yandan Mukesh Ambani’nin kızı Isha Ambani’nin 2018’deki düğünü 100 milyon dolara mal olmuş ve sahneye Beyoncé çıkmıştı. Ailenin diğer oğlu Akash’ın düğününde ise Coldplay performans sergilemişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir