Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a: “Yalan Söylüyor”

Fenerbahçe’de başkanlık seçimlerine günler kala adaylar arasındaki tansiyon yükselmeye devam ediyor.

2018 yılında yapılan seçimlerde Ali Koç’a kaybeden Aziz Yıldırım, 6 yıl sonra yeniden aday olma kararı almıştı. Fenerbahçe’nin dün sözleşme imzaladığı Portekizli teknik direktör Jose Mourinho konusunda birbirlerini suçlayan başkan adayları ve yöneticiler, tartışmada vites yükseltti.

Ali Koç’un açıkladığı yeni yönetim kurulunda yer alan medya patronu Acun Ilıcalı, Yıldırım’ın sürekli yalan söylediğini belirterek, sert ifadeler kullandı. Tv100’e konuşan Ilıcalı, Yıldırım hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Aziz Yıldırım döneminde kulüp 600 Milyon euro zarara uğradı. Aziz Yıldırım’ın alacağı yok. Paranı al git, 600 Milyon euro batır, sonra gel ve yeniden başkanlık yap. Bir de üstüne devamlı posta koyuyor. O dönemler geçti, insanlar böyle bir insan görmek istemiyor.

“SÖYLEDİKLERİNİN TAMAMI YALAN”

Aziz Yıldırım’ın Jose Mourinho ile ilgili söylediklerinin tamamı yalan! Üç gün Mourinho’ya ulaşamadılar. Mourinho bizle anlaştıktan sonra telefonunu değiştirdi. Ona sormuş da icazet almış da… Yalan yanlış şeyler.

2018’deki seçimde büyük bir hezimet yaşandı. Aziz Yıldırım başkanlığı çok istiyor olabilir. Başkan olmak için Fenerbahçeli insanları karalamaya çalışmak yakışmıyor. Çok üzücü. Bu art niyetli ve kötü bir düşünce.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir